Over mij

Welkom!

Mijn naam is Bas Menninga, geboren op 2 maart 1998 in Blaricum en woonachtig in Huizen.
Na de Havo koos ik eerst voor een opleiding met zekerheid en dat werd een HBO bedrijfskunde. Na deze studie wilde ik toch m’n muzikale droom achterna gaan en in 2023 rondde ik mijn docentenopleiding aan het Conservatorium af.

Die passie zat er namelijk al van jongs af aan in. Als klein ventje was ik al geboeid over alles wat met muziek te maken heeft. De als kind bekeken VHS banden van Queen in Wembley en Hell Freezes Over van The Eagles waren doorslaggevend om zelf ook muziek te willen maken. Dat gebeurde, want na lang zeuren kreeg ik op mijn 7e mijn eerste gitaar. 

Inmiddels, een slordige achttien jaar later, heb ik dit in de loop der tijd uitgebreid met zangles en pianoles. Dit, omdat ik als singer/songwriter aan de slag wilde.  

Verder heb ik meegedaan aan verschillend amateurtoneel, zing ik in verschillende koren, heb ik een band én schrijf ik zelf mijn muziek. 

Anno 2023 ben ik naast piano – en gitaardocent ook in te huren voor feesten, partijen bedrijfsborrels en overige evenementen en aangelegenheden. Daarbij vind ik het belangrijk om (letterlijk) de juiste snaar te raken, door datgene te spelen waar op dat moment vraag naar is. 

Voor een impressie nodig ik u daarom van harte uit om mijn website te bekijken. U vindt hier mijn repertoirelijst, beeld -en geluidsfragmenten en mijn contactgegevens.  

Het lijkt mij hartstikke leuk om uw viering of borrel een juiste muzikale omlijsting te geven. 

Hopelijk zien wij elkaar bij iets muzikaals!

Met vriendelijke groet,

Bas Menninga